Neste

Pris, m.m.

Flisbilder (om konseptet, pris, størrelse, mm)

'
Om konseptet

Badet fremstår ofte som husets minst dekorerte rom - kanskje fordi det er "krevende" å henge opp bilder på en flislagt vegg? Mine flisbilder endrer dette! Du får et glanset bilde på folie som festes direkte på flisen, nøyaktig i dens størrelse. Materialet skader ikke flisen, tåler vann og kan flyttes til et annet sted om ønskelig.

Bildet tilpasses en eller flere fliser. Kanskje ett enkelt fargerikt bilde på en enkel flis vil "freshe opp" utseende på badet ditt, eller hva med et større naturbilde som går over flere fliser? Lenger nede i artikkelen finner du illustrasjonsbilder på hvordan det kan se ut.


Pris

Nedenfor finner du priseksempler på de mest vanlige størrelser. Prisen er inkludert frakt/porto. Bestiller du to eller flere produkter gir jeg 10 % avslag fra bildet nr. 2.

Du kan bestille ved å sende meg en mail.

FlisstørrelseAnt. fliserPris_______
20 x 20 cm1kr. 450
30 x 30 cm1kr. 490
20 x 40 cm1kr. 490
20 x 20 cm4kr. 590
30 x 30 cm4kr. 790
20 x 40 cm2kr. 590


Har du andre ønsker mht størrelser send meg gjerne en forespørsel på mail.


Om produktet

Bildene trykkes på selvklebende glanset folie, som du limer direkte på flisen. Folien er vannfast, og kan også benyttes i dusjområdet. Det er fullt mulig å ta bildet av flisen, for så å flytte det over på en annen flis. Limet på folien ødelegger ikke flisen.

Bildet kan gå over en flis, eller flere (se under).

Flis 8

'
Flis 9,4

'

Jeg kan levere bildet i flisens nøyaktige størrelse. Ta derfor et mål av flisens høyde og bredde (i mm) før du sender bestilling. Vær oppmerksom på at selv om flisleverandøren sier størrelsen er 20x20 cm, er den gjerne "bare" 19,7 x 19,7 cm.

Bilder på dette produktet kan benyttes på underlag som er hard og glatt. Det betyr dessverre at den ikke er egnet for fliser meg ujevn overflate, slik gamle dekorfliser ofte er.

Du kan naturligvis benytte det på andre steder enn bare badet. Hva med kjøkkenet - på flisene eller kjøleskapet, eller kanskje postkassen? Produktet er dog ikke egnet til vindusflater.

Du kan bestille et hvilket som helst bilde du finner i mine billedgallerier. Tenk likevel gjennom om formatet på ditt ønskede bilde passer til flisens format.


Leveringstid

Jeg har ikke bilder på lager - alt lages på bestilling. Det medfører litt leveringstid, vanligvis rundt 14 dager.

Jeg må dessverre ta forbehold om forsinkelser hos min printleverandør og/eller Posten/Bring. Om forsinkelse inntreffer vil jeg holde deg orientert om fremdriften.


Eksempler på bilder i miljø

Her ser du noen eksempler på hvordan dette kan fremstå på et bad.

Flis 1 - www

'
Flis 3 - www

'
Flis 4 - www